uw mening telt

VERNIEUWING AFSLUITDIJK EN REALISATIE WINDPARK FRYSLÂN

 

 

 

Wij zijn benieuwd naar uw mening over hoe de werkzaamheden worden aangepakt. Of deze nu positief of negatief is, uw mening is belangrijk en vormt een belangrijke basis voor het handelen bij de werkzaamheden.

Wij nodigen u graag uit om uw gegevens in te vullen. Na het insturen van uw gegevens krijgt u op relevante momenten een e-mail toegestuurd met een link naar een korte vragenlijst. Het invullen van deze vragenlijst kost u ongeveer 1 minuut tijd.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

--

De komende jaren werken diverse partijen aan de versterking van de Afsluitdijk, de aanleg van een Vismigratierivier en de bouw van een windmolenpark in het IJsselmeer. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u met al uw vragen en opmerkingen over werkzaamheden op de Afsluitdijk terecht bij één loket: Loket Afsluitdijk. Het loket is een initiatief van Rijkswaterstaat, De Nieuwe Afsluitdijk en Windpark Fryslân. 

Loket Afsluitdijk, T: 0800-6040, Eloket@deafsluitdijk.nl

--

Uw contactgegevens worden alleen gebruikt voor deze tevredenheidsmonitor. Na afloop van het project Afsluitdijk worden al uw gegevens gewist.

Geef u hier op voor de tevredenheidsmonitor!

Email *
Aanhef *
Voornaam
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Postcode *
Huisnummer *
Bewoner
Bedrijf / Instelling
Gebruiker fietspad
Scheepvaart
Visserij
Weggebruiker (A7)
Overig
* = Verplicht